N.A.NHijabs_ : Shawl Heavy Chiffon

13 August 2017/Ahad

Assalamualaikum

Zaman sekarang nih tengah femes kan tudung SHAWL HEAVY CHIFFON nih.Pergi mana-mana mesti orang akan tanya :

'Eh,pakai Shawl Heavy Chiffon ker?'

'Eh,berapa harga Shawl Heavy Chiffon nih?'

'Cantiklah colour Shawl Heavy Chiffon yang you pakai nih'

'Berapa harga'

And apa-apa lah lagi orang tanya pasal Shawl Heavy Chiffon nih...Pokok nya Shawl Heavy Chiffon nih memang laku keras lah dari start dia dijual sampai lah sekarang.Tak pernah orang jemu nak beli lagi.Asal tak cukup satu colour mesti nak colour yang lain lagi.

Haaa...Kepada mereka mereka yang tengah mencari-cari Shawl Heavy Chiffon tu aku ada jual.Harga jangan risau.Harga dia harga kasih sayang aku kasih.

Shawl Heavy Chiffon nih material dia mempunyai qualiti gred AA+,jahitan tepi baby seam,lepas tu tak jarang(untuk colour terang better pakai inner neck),mudah bentuk,iron less,1.8 meter panjang x 0.8 meter lebar.
































Ada yang berminat kah dengan colour-colour Shawl Heavy Chiffon yang aku jual nih?Kalau korang berminat sila whatsapp saya okay ke nombor 014-8690515...

Terima kasih keran sudi cuci mata di entry ini..