Laaa...ingatkan Mat Dan bertunang ja..Rupanya nikah terus...

14 March 2016/Selasa

Assalamualaikum

I have pen my pen is blue.I have boyfriend my boyfriend is you.

Wah...ndak habis habis lagi drama kau ni ya Anum..Hohoho...

Hai Anum...Ndak habis habis dengan cerita Mat Dan kau ni...

Ya lah...Macam mana cerita mau habis kalau Mat Dan dah jadi laki orang.Ingatkan baru jadi tunang orang.Rupanya....dah sah jadi laki orang.Erhm....Tung lerr wanita tu...

Automatik nya lagu Pelamin Anganku Musnah dipasangkan oleh si kawan..Syok syok sedang berada di alam berangan...Pakk...Muka aku kena bantal.

Siapa humban bantal pi muka aku?

Aku.

Kau pe hal joh?

Dari tadi aku panggil kau Anum Anum Anum Anum Anuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm....Hermmmmmmm...Ingatkan aku bercakap sama dinding.Sekali aku humban pakai bantal...sedar jugak ya kau dari alam berangan kau tuh.

Ishhh kau ni.....

So,dalam entri ni aku nak ucapkan tahniah and selamat pengantin baru buat Mat Dan atau nama sebenarnya ialah Kareef  Daniel Abdullah dan isteri nya yang kini sah bergelar suami isteri.Siapa yang ndak kecewa bila idol pojaan ramai yang mempunyai budi bahasa yang cukup mencairkan hati seorang perempuan,tahu agama walaupun mualaf handsome rupanya dalam diam sudah ada yang punya.Melepas lah aku kali ni....Mat Dan ndak tunggu lama untuk bergelar suami Pagi Mat Dan bertunang dan petang terus nikah.Bagus Mat Dan ni.Dapat pula bini gadis melayu.



Aku baru tahu tadi dekat facebook bahawa Mat Dan bertunang dan bernikah pada hari yang sama.Tak ku sangka tak ku menduga bahawa tempoh pertunangan Mat Dan dengan gadis melayu pilihannya sekejap jak.

Hebat ah Mat Dan..Beres..

Lagi sekali,tahniah dan selamat pengantin baru buat Mat Dan dan isteri.

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.

14 comments:

  1. haah diorang nikah terus sis hehe. pagi tunang petang nikah. comel je wife dia hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah..ndak sangka ya nikah terus..jimat..

      Delete
  2. Haha anum dah boleh mula gigit jari dah la macamtu

    ReplyDelete
  3. Jgn kuciwa ye. Mat dan takde, mat lain2 byk lagi. Hehe

    ReplyDelete
  4. xpe, smg dpt gak la jodoh ala ala mak dna gak ehhhh, taste org putehh gituu

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..mudah mudahan lah dapat jodoh orang putih..hikhikhik..

      Delete
  5. Hihi, jodoh pertemuan ajal dan maut di tangan Allah, Anum.. Jangan gigit jari tue, Insha Allah nanti awak dapat jodoh macam Mat Dan jugak.. =)

    ReplyDelete
  6. tak sangka kan.. dalam diam mat dan ni.. huntung laaaa bini dia.. hahahahah

    www.mamajue.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...diam diam ada isi lah mat dan ni..

      Delete
  7. Alamak kena minta maaf dengan suami nampaknya ni. Sis cakap mat dan tunang tapi suami cakap mat dan nikah. Dua2 tak nak ngaku salah, dan nampaknya memang sah la sis yang salah. Huhu. anyway TQ kasi info ni. sis pun tak sempat nak google cari semula samada mat dan nikah atau tunang

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari kat facebook..sana banyak kena kasih share pasal si mat dan ni..

      Delete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..