Owner Blog


  • Graduate from Kolej Teknikal Yayasan Sabah (2013 - 2016)

Pertama sekali terima kasih sebab sudi baca blog Anum Abdullah.Sebagai pengenalan,Nama sebenar ialah Nurul Baidurah Binti Abdullah tapi nama glamour Anum Abdullah.*glamour lah sangat.Dilahirkan pada 06 Oktober 1993 dan dibesarkan di Kuala Penyu,Sabah.*Fuiyoooo..urang Sabah tu..



Aku seorang fresh graduate dari Kolej Teknikal Yayasan Sabah,Kota Kinabalu dalam bidang Diploma Teknologi Binaan Bangunan.Aku sekarang ni masih lagi menganggur dan kembali aktif berblog setelah sekian lama aku tinggalkan dunia bloh kerana ingin fokus terhadap pelajar aku.

Anum Abdullah ni ialah seorang blogger dalam kategori full time and blogger lifestyle sebab dalam blog Anum Abdullah ni aku hanya akan menceritakan tentang kisah kehidupan aku sahaja.Kehidupan aku sekarang ni ialah menghadap blog update blog hadap blog update blog dan hadap blog update blog.Mula menulis blog sekitar tahun 2014 tapi tahun 2016 ni barulah aku aktif kat blog secara perlahan-lahan.

Selain menjadi fulltime blogger,aku ada impian yang sedikit selambat akan tercapai iaitu aku ingin mengembara seluruh Sabah sebab aku belum habis mengembara kesemua tempat-tempat yang best di Sabah.

Erhmmm.....Rasanya tu je lah.Mana-mana yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan aku sebagai review or whatever lah boleh emel aku di :

Nurulbaidurah055@gmail.com


Terima kasih sebab sudi baca blog Anum Abdullah.

2 comments:

  1. Salam kenal.. dekat2 jak birthday kita.. sya 3/10 .. org sabah jgk.. hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..